Maaike de Hoop Neurofeedback


 Mijn zoontje was gediagnosticeerd met ADHD en de medicijnen die hij hiervoor kreeg hielpen hem niet. Na een zoektocht kwam ik via via bij Neurotherapie Goedhart terecht. Mijn zoontje heeft de trainingen altijd als heel prettig ervaren. En in de loop van de trainingen begon hij rustiger te worden. Nu gebruikt hij geen medicijnen meer en voelt hij zich veel beter. Natuurlijk is hij af en toe nog wel eens druk, maar dat hoort ook bij een kind.

MarjanBiofotonentherapie


Naast neurofeedback bied ik ook biofotonentherapie aan. Bij biofotonen therapie wordt er gezocht naar de verstoringen in het lichaam en geprobeerd om de balans te herstellen. Verstoringen, zoals de bijwerkingen van vaccinaties, kunnen veel klachten geven. Dat geldt ook voor medicijnen, gifstoffen, bacteriën en virussen en synthetische toevoegingen in voeding en zware metalen.
Het menselijk lichaam is perfect, maar als het te zwaar belast wordt, verzwakt het en kan het immuunsysteem zijn werk niet meer doen. De Biofotonen Therapie zoekt de basis van de verstoringen en verhelpt ze, zodat het lichaam, de organen en het immuunsysteem hun werk weer kunnen doen.
Biofotonen therapie is onder andere effectief bij darmproblemen, vermoeidheid, allergiën, hoofdpijn/migraine, whiplash, Lyme, terugkerende blaasontsteking, nierstenen, infectie met Candida albicans, Pfeiffer en huidproblemen. Veel mensen die in de reguliere gezondheidszorg zijn vastgelopen, zijn met biofotonen therapie genezen!
De kosten voor een behandeling met biofotonen therapie zijn 37,50 euro per behandeling. De kosten worden bewust zo laag mogelijk gehouden, zodat biofotonen voor meer mensen te betalen is.

Het is ook mogelijk om biofotonen therapie te krijgen bij jou thuis of op een andere locatie.
Mocht je willen weten of biofotonen jou misschien kan helpen, dan kan je altijd even contact opnemen via neurotherapiegoedhart@gmail.com of bellen met 0614815736.